Store planter

Store planter til små priser

En af de ting der skiller os ud fra mange andre planteskoler, er at vi har en egenproduktion, vi laver en del af vores egne planter. Dette gør os meget konkurrence dygtige på prisen da vi kan skære dyre mellemled og transport udgifter væk. Dette giver os også mulighed for at have planter i mange forskellige stadier, lige fra den lille stikling, den almindelige planteskole størrelse, men også ekstra store planter.

Vores kunder har dermed meget større valgmulighed når de skal have dækket deres behov i haven eller et anlæg.

Store planter til haven

På Roeds planteskole har vi et udvalg af det vi kalder “store” eller “xl” planter. Planter med en god stor størrelse, til de, som har et behov for velvokset planter. Det kan eksempelvis være udskiftning af en hæk, en solitær plante der måske ikke har kunnet klare vinteren eller måske trænger du bare til lidt stedsegrønt i haven?

Bare fordi de er store, betyder det ikke at de koster stort. Vi graver dem op i løbet af en halv dag og du kan selv hente dem på trailer, eller vi kan tilbyde at levere dem.

Store træer

Der kan også bestilles store træer hjem gennem os. Vi bestiller store læs hjem så vi kan holde prisen så lav som muligt.

Markvandring

Vores produktions marker ligger i forlængelse af butiksområdet og man er altid velkommen til at tage nogle praktiske sko med og gå på opdagelse. En plante er en levende ting og ikke to er helt ens, her har du mulighed for at finde lige præcis den plante der passer til dit projekt.

Om du skal have fundet et unika, noget der er helt for sig selv eller om du skal have lavet en allé med stort set ens planter, så kan vi finde en god løsning til dig.