Store planter

Store planter til små priser

En af de ting der skiller os ud fra mange andre planteskoler er, at vi har en egenproduktion, hvor vi laver en del af vores egne planter. Dette gør os meget konkurrencedygtige på prisen, da vi skærer dyre mellemled og transportudgifter væk. Det giver os også mulighed for at have planter i mange forskellige stadier – lige fra den lille stikling, den almindelige planteskolestørrelse til de ekstra store planter.

Vores kunder har dermed meget større valgmulighed, når de skal have dækket deres behov i haven eller i et anlæg.

 

Store planter til haven

På Roeds planteskole har vi et udvalg, af dét vi kalder “store” eller “xl” planter. Planter med en god stor størrelse, til dem der har et behov for velvoksne planter. Det kan for eksempel være udskiftning af en hæk, en stor busk, et træ, der skal skærme for nysgerrige blikke.

Vi graver dem op samme dag, du vælger at hente dem – eller vi kan tilbyde at levere dem.

 

Markvandring

Vores produktionsmarker ligger i forlængelse af butiksområdet, og man er altid velkommen til at tage nogle praktiske sko på og gå på opdagelse. Her har du mulighed for at finde lige præcis den plante, der passer til dit projekt, da en plante er levende og ikke to er helt ens.

Om du er på jagt efter et unika, eller om du skal have lavet en allé med stort set ens planter, så kan vi finde en god løsning til dig.

Vi kan tilbyde at levere og plante dine planter du køber hos os.