Havekonsulent besøg

Der kan være mange grunde til at det er en god ide at få designet sin have.

Få besøg af en havekonsulent

– første time kun 799,-

Der kan være mange grunde til at det er en god ide at få designet sin have. Måske er du lige flyttet ind i et nyt hus, hvor haven endnu ikke er anlagt, eller den eksisterende have, trænger til en grundig ansigtsløftning?

Det kan være lidt af en udfordring at sammensætte en beplantning der både er spændende og afvekslende gennem hele året og som opfylder dine ønsker til den have der passer til dig og din familie. Det kan vi hjælpe dig med. Når du har en plan at gå frem efter, kan det i længden spare dig for meget tid og mange penge, da du undgår fejlindkøb og du får placeret dine planter, hvor de trives samt med den rette afstand.

Linette
Havekonsulent

Tlf: 27 61 26 60

konsulent@roeds-planteskole.dk

Et konsulentbesøg kan være

  • En mulighed for at vende dine idéer, havedrømme eller frustrationer med havedesigneren hjemme hos dig. Det kan fx være råd og vejledning til ændringer af et bed, pasningsvejledning, ny inspiration til forhaven eller en overordnet gennemgang af hele haven. Første time koster 799,- kr. og ønskes mere dybdegående gennemgang og forklaring, er det muligt at tilkøbe ekstra tid, 499,- kr. for efterfølgende timer. og evt. fast pris med skitse eller haveplan.
  • En gennemarbejdet haveplan. Tegningen er målfast, linjerne ligger fast og detaljerne er plads. Der medfølger en detaljeret planteliste. Ved første møde er der mulighed for at aftale en fast pris.
  • En haveplan hvor de grundlæggende linjer er lagt og de store tanker er tænkt. Der er ikke lagt vægt på plantesorter, men på plantegrupper.

Det er en god ide at du på forhånd har gjort dig nogle tanker om hvad du godt kunne tænke dig, hvilke behov du og din familie har, hvor meget tid I vil bruge på havearbejde og ikke mindst hvad du ikke ønsker i haven, samt har lavet en skitse af grunden med mål evt. i størrelsen 1:100 og husets placering, samt blivende elementer, som belægning, træer, skur, flagstang. osv.

Efter besøget går der normalt 1-2 uger hvorefter vi kontakter dig, så vi kan gennemgå resultatet. Når du er klar, gennemgår vi planen sammen. Det er ofte en god ide, at dette møde foregår på planteskolen, så du kan se de planter du ikke kender i forvejen. Hvis der er elementer i planen du ikke bryder dig om, ændrer vi det naturligvis.

Hvis du ønsker det, kan vi samtidig give dig et tilbud på de tilhørende planter, men du er ikke forpligtiget til at købe planterne hos os, ligesom du altid har mulighed for at få en uforpligtende pris på arbejdets udførelse, levering eller hvad der må være aktuelt.