Drivhuse

Polytunnel drivhuse er et godt alternativ til de ofte langt dyrere drivhuse.

Polytunnel drivhuse er den økonomiske og effektive løsning

Polytunnel drivhuse er et godt alternativ til de ofte langt dyrere drivhuse i aluminium og polycarbonat eller glas. Med et polytunnel drivhus kan man for relativt få penge få et effektivt og holdbart drivhus, så man kan komme i gang med at dyrke nogle af de grøntsager, frugter eller blomster, som man har lyst til.

Som traditionelle drivhuse forlænger et polytunnel drivhus havesæsonen, så man kan komme i gang tidligt på året og fortsætte til langt ud på efteråret alt efter klimaet.

Polytunnel drivhuse er nemme at samle

Polytunnel drivhuse kan fås med galvaniseret stålramme og drivhusdug, som er nem montere, når stellet er samlet. Dugen er UV-behandlet, så den kan klare solens stråler og samtidig er lysgennemgangen på imponerende 95%

Med et polytunnel drivhus kommer du nemt og hurtigt i gang med at dyrke de mest utrolige grøntsager og frugter og blomster m.m.

Polytunnel drivhuse giver perfekte vækstbetingelser og øger udbyttet

Polytunnel drivhuse giver ideelle vækstbetingelser for de fleste afgrøder, så du kan få en masse flotte, sunde og smukke frugter m.m. fra egen have. Uanset om du går op i økologi eller ej, så smager egen avl bare bedre, og du kan være sikker på, at der ikke er brugt gift af nogen art.

3 m x 6 m x 2,20 m = 18 Kvm

5.999,- kr.

pr. stk.

4 m x 6 m x 2,4 m = 24 Kvm

7.499,- kr.

pr. stk.